Vilka är vi?

Wallners Persienn & Markis är sedan 1965 Dalarnas största tillverkare av Solskyddsprodukter och har sedan 2019 haft en strategi att etablera sig i hela Sverige. Sedan sommaren 2023 är Wallners Persienn & Markis en del av Hunter Douglas som är världens största tillverkare av solskydd. Vi har ett brett utbud av både invändiga och utvändiga solskyddsprodukter.

Historia

Wallners startade sin verksamhet redan 1965 i Borlänge och har varit det självklara valet när det gäller solskydd i Dalarna. Det har alltid varit viktigt för oss att följa med i utvecklingen och ligga i framkant vad gäller produktutveckling. På så sätt kan vi erbjuda kunden rätt solskyddslösningar. I och med att Wallners även erbjuder eget montage så säkerställs att kvalitén bibehålls hela vägen ut till kund.
I samband med att bolaget förvärvades till KIGADA-koncernen 2019 beslutade den nya ägaren att en omfattande verksamhetsutveckling skulle påbörjas, vilket bland annat resulterat i att en helt ny fabrik togs i bruk vid årsskiftet 2020/2021. Sommaren 2023 förvärades en stor del av Wallners av HD Solskärmning som är en del av Hunter Douglas, ägarnas mål framåt är fortsatt kraftig tillväxt och att etablera sig i hela Sverige.

Egen Produktion

Med en egen fabrik i Borlänge & Molde bedriver vi kontinuerlig produktutveckling för att ligga i framkant när det gäller funktionalitet och kvalitet. Lokal produktion säkerställer även slutkontroll och avancerad produktionsstyrning, vilket garanterar dig som kund högkvalitativa leveranser.

Gratis och icke-bindande besiktning

Våra experter har lång erfarenhet av att anpassa produkter efter dina behov. Vi kan skräddarsy lösningar och hitta den optimala lösningen för ditt hem, ta mått och ge råd om färger. Inget uppdrag är för komplicerat för oss. Vi kommer hem till dig för en gratis besiktning utan förpliktelser, där vi tar mått och utarbetar skisser för lösningar. Efter beställning kan vi montera solskydd professionellt till förutbestämda priser. Vid service eller reklamationer är vi snabbt på plats och åtgärdar.

Barnsäkerhet

Vi tar barns säkerhet på allvar! Våra montörer monterar alla inredningsprodukter enligt riktlinjer för barnsäkerhet och snören. Läs mer i Solkyddsförbundets informationsbroschyr.