Om oss

Wallners är en ledande tillverkare av solskydd, med en närvaro i Sverige sedan 1965. Som en del av Hunter Douglas-gruppen, är Wallners en nyckelspelare på den svenska marknaden för solavskärmning.

 

Vi strävar efter att erbjuda varje kund en skräddarsydd köpupplevelse. Vårt team besöker kunden för att ta exakta mått och tillverkar sedan solskyddet enligt deras unika behov och stil. När beställningen är klar, har våra professionella installatörer expertisen att säkerställa en perfekt installation varje gång. Kvalitet och kundnöjdhet våra främsta mål.

Wallners 1965

Wallners historia

Wallners startade sin verksamhet i Borlänge 1965 och har sedan dess varit det självklara valet när det kommer till solskydd i Dalarna. För oss har det alltid varit viktigt att följa utvecklingen och ligga i framkant av produktutvecklingen – det är så vi kan erbjuda kunden de bästa solskyddslösningarna. Eftersom Wallners även erbjuder montering säkerställs kvaliteten ända fram till kunden.

 

Sedan sommaren 2023 ingår Wallners Persienn & Markis i Hunter Douglas, som är världens största tillverkare av solskydd, och vi har ett brett utbud av solskyddsprodukter både inomhus och utomhus.

Wallners Borlange 1965

Områden vi täcker

Vi levererar solskydd till hela södra och mellersta Sverige och vi går långt för att ge alla kunder möjlighet att handla hos oss. Om du är osäker på om vi kan leverera till ditt område rekommenderar vi att du ändå tar kontakt så ska vi se om vi kan hitta en lösning.

Från och med nu har vi lokala rådgivare och säljare i och runt

📍Stockholm
📍Göteborg
📍Malmö
📍Uppsala
📍Linköping
📍Karlskrona
📍Borlänge
📍Mariestad

Vi finns också representerade i: Gävle, Norrtälje, Södertälje, Karlstad, Örebro, Västerås, Enköping, Norrköping, Linköping, Jönköping, Kalmar, Varberg, Halmstad, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Helsingborg, Lund. 

Wallners Sverige Map2023 2
Home > Om oss