Om Wallners

Wallners har utvecklat och tillverkat solskydd för hem, kontor och offentliga miljöer sedan 1965. Vi erbjuder alla typer av solskydd i form av gardiner, persienner och rullgardiner för användning inomhus och markiser, vertikala markiser och persienner för utomhusmontage.

Vi har inga färdiga standardprodukter utan skräddarsyr helt efter dina behov – berätta för oss vad du behöver så löser vi det.

För att kunna garantera kvaliteten i varje led sköter vi allt från att ta mått till att montera på plats. Det gör att du kan vara säker på att allting passar och blir precis som du har tänkt dig.  

Wallners ingår i Hunter Douglas-gruppen, världsledande när det handlar om lösningar för skugga och solskydd.

Wallners 1965

Wallners historia

Wallners startade sin verksamhet i Borlänge 1965 och sedan dess har verksamheten vuxit rejält och idag finns vi representerade i stora delar av Sverige. För oss har det alltid varit viktigt att följa utvecklingen och ligga i framkant av produktutvecklingen – det är så vi kan erbjuda kunden de bästa solskyddslösningarna. Eftersom Wallners även erbjuder montering säkerställs kvaliteten ända fram till kunden.

Wallners Borlange 1965

Här finns vi

Vi tillverkar och levererar solskydd till hela södra och mellersta Sverige, men om du finns någon annanstans är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Våra rådgivare och säljare finns i och runt Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Karlskrona, Borlänge och Mariestad.

Dessutom har vi representation i Gävle, Norrtälje, Södertälje, Karlstad, Örebro, Västerås, Enköping, Norrköping, Linköping, Jönköping, Kalmar, Varberg, Halmstad, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Helsingborg och Lund. 

Wallners Sverige Kart 2024

Anpassning

Måltilpasning

Måttanpassade produkter med perfekt passform, unika för dig och ditt hem!

Prismatch

Prismatch

Ingen kan slå oss på pris – vi matchar marknadens bästa erbjudande på samma produkt och service.

Dela upp betalningen

Delbetaling

Få mer flexibilitet med säker och enkel avbetalning av ditt köp.

Svensk kvalitet

Sverige

Marknadsledande solskydd sedan 1965 – svensk kvalitet för både privata och offentliga byggnader.

Home > Om oss