Lediga jobb

Vi söker erfarna solskyddsmontörer!

Wallners satsar stort på den svenska marknaden och söker nu montörer med erfarenhet inom solskyddsbranschen. Som solskyddsmontör hos oss kommer du att ansvara för installation, reparation och underhåll av olika solskyddslösningar. Dina arbetsuppgifter inkluderar montering av markiser, persienner, rullgardiner och plisséer, både invändigt och utvändigt. Arbetet präglas av noggrannhet och hög servicenivå, där du arbetar självständigt hos företag och privatpersoner i nära samarbete med säljare och kollegor.

Vi söker dig som: har erfarenhet av solskyddsmontage alternativt snickarerfarenhet. Körkort är ett krav. Du har en positiv inställning, är lösningsorienterad och har god datorvana eftersom mobilen är ett centralt arbetsverktyg. Du kan kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift. Du är orädd för nya kontakter, självgående och strukturerad, samt motiveras av att skapa långsiktiga relationer. Du bör kunna arbeta både självständigt och i team.

Vi erbjuder ett fritt arbete med marknadsledande lösningar i ett kundorienterat företag. Vi strävar efter balans mellan arbete och privatliv och belönar rättvist och konkurrenskraftigt. Därför har vi branschens mest attraktiva lönemodell, där din kompetens och prestationer erkänns och belönas.

Wallners Borlange 1965

Är du intresserad?

Kontakta Lotta Forsman Byström

Email: lotta@wallners.se
Telefonnummer: 070-328 93 87

Kontakt
15 MB 01 Scaled

Vi söker erfarna säljare till vårt företag!

Efter vårt nyliga förvärv och kraftiga satsning på den svenska marknaden, letar vi nu efter säljare med erfarenhet inom solskyddsbranschen.

I rollen som säljare kommer du att ta emot leads och besöka kunder för att utföra mätningar, visa upp produkter och erbjuda skräddarsydda lösningar. Det är en spännande och varierande roll där du får möjlighet att träffa människor och arbeta med högkvalitativa produkter. Vi vet att försäljarna står bakom vår framgång och erbjuder därför branschens mest attraktiva lönemodell.

Vi letar efter dig som: brinner för försäljning och som har erfarenhet inom solskyddsbranschen. Du är självgående, resultatorienterad och har förmågan att skapa och underhålla starka kundrelationer. Du är kommunikativ och har en förmåga att förstå kundens behov för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar.

Om du vill vara en del av vårt framgångsrika team och vara med på resan när vi tar solskyddsbranschen i Sverige till nya höjder, så är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och berätta mer om vårt företag och den spännande möjligheten att bli en del av vårt team.

Terrassemarkise 11

Är du intresserad?

Kontakta Staffan Byström

Email: staffan@wallners.se
Telefonnummer: 070-328 93 36.

Kontakt
Rullgardin Standard Solskydd Wallners
Home > Jobba hos oss