Jobba hos oss

Vi söker erfarna säljare till vårt företag!

Efter vårt nyliga förvärv och kraftiga satsning på den svenska marknaden, letar vi nu efter säljare med erfarenhet inom solskyddsbranschen.

I rollen som säljare kommer du att ta emot leads och besöka kunder för att utföra mätningar, visa upp produkter och erbjuda skräddarsydda lösningar. Det är en spännande och varierande roll där du får möjlighet att träffa människor och arbeta med högkvalitativa produkter. Vi vet att försäljarna står bakom vår framgång och erbjuder därför branschens mest attraktiva lönemodell.

Vi letar efter dig som brinner för försäljning och som har erfarenhet inom solskyddsbranschen. Du är självgående, resultatorienterad och har förmågan att skapa och underhålla starka kundrelationer. Du är kommunikativ och har en förmåga att förstå kundens behov för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar.

Om du vill vara en del av vårt framgångsrika team och vara med på resan när vi tar solskyddsbranschen i Sverige till nya höjder, så är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och berätta mer om vårt företag och den spännande möjligheten att bli en del av vårt team

Terrassemarkise 11

Är du intresserad?

Kontakta Staffan Byström

Email: staffan@wallners.se
Telefonnummer: 070-328 93 36.

Kontakt
Rullgardin Standard Solskydd Wallners
Home > Jobba hos oss