Det är därför vi gör det åt dig

Det kan vara utmanande att navigera på en marknad där det finns många leverantörer av solskydd.

Sedan 1965 har Wallners levererat solavskärmning till nöjda kunder över hela landet. Och det är just denna långa erfarenhet som är bakgrunden till varför vi fungerar som vi gör. Lokalt och nära kunden.

Det är inte allt du ska handla online och installera själv. Läs mer om processen och varför du får ett perfekt resultat hos oss.

Installation av skärm
Wallners tar måtten

Vissa låter dig mäta dig själv. Det gör vi inte, för vi vet hur lätt det är att göra misstag. Låt oss ta ansvar för att allt blir rätt. Det är säkert och gratis.

Även om många enkelt kan mäta är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer som kan påverka resultatet. Vi tar måtten kostnadsfritt och ger råd om vilka lösningar som är bäst för dina fönster och lokala sol- och vindförhållanden.

Vi har lång erfarenhet som  tillverkare av solavskärmning och tar ansvar för eventuella fel i mätningarna. Korrekt mätning kan spara pengar, miljö, onödigt arbete och irritation.

 • Ansvaret för eventuella fel vid mätning ligger på oss och inte dig som kund
 • Vår kunskap och erfarenhet vet vilka faktorer som måste beaktas
 • Du får mätning och rådgivning kostnadsfritt så att du kan vara säker på att du får de bästa lösningarna för dina fönster och lokala förhållanden
 • Vi har lång erfarenhet som tillverkare av solskydd
 • Korrekt mätning sparar pengar, miljö och onödigt arbete

Det nordiska klimatet är unikt med frostnätter, vind och stormigt väder. När vi producerar i våra fabriker är det vårt klimat som sätter standarden.

Vår produktion har alltid ett inneboende värde i form av både kvalitet, lokala jobb och inte minst lokal kompetens. Du kan vara säker på att våra produkter har testats och utvecklats under lång tid, baserat på det lokala klimatet.

Produkter som håller är också hållbara. Hos oss kan du byta ut duken när den är sliten, istället för att byta ut hela markisen. Denna filosofi går igen i alla våra produkter.

Genom att köpa närproducerat kan du också vara säker på att vi har slitdelar tillgängliga och du kan därför enkelt få dessa utbytta vid behov.

Från produktionen
 • Svensk produktion har sina egna värderingar som kvalitet, lokala jobb och kompetens
 • Våra produkter har utvecklats och testats under lång tid utifrån det svenska vädret
 • Våra produkters långa livslängd är miljövänlig och hållbar
 • Förstahandskännedom om lokala förhållanden säkerställer kvaliteten på produkterna
 • Vår produktion ger trygghet för kvalitet och tillgång till delar för service
 • Säkerhet för reservdelar i framtiden

Att installera solskydd innebär en viss fara. Vi vill inte att våra kunder ska ta den risken. Vi har egna montörer med erfarenhet, som ser till att allt fungerar för dig.

Vi rekommenderar alltid att montering utförs av fackmän som har ansvar för arbetsmiljön, har utbildning i arbete på hög höjd och som lämnar garantier vid skador.

Vissa av produkterna är små, andra är stora och kräver mer än en person. När vi installerar har vi lång erfarenhet, rätt utrustning, personal och vi städar efter oss.

Viktigast är att du får produkten monterad och kvalitetssäkrad av oss och kan därför vara säker på att inga fel uppstår vid monteringen.

 • Installation av solskydd innebär risk och vi har egna erfarna installatörer för att säkerställa en säker och felfri installation.
 • Kvalitetssäkring av montering säkerställer att produkten fungerar optimalt och att inga fel uppstår
 • Montörerna har erfarenhet av millimeterprecision och arbete på höjden och hanterar oförutsedda utmaningar
 • Montörerna slutar inte förrän allt är kvalitetssäkrat och städat och du kan njuta av ditt solskydd utan problem

Allt börjar med att du beställer ett kostnadsfritt hembesök

Boka hembesök